Landslagets Fotbollsskola

Landslagetsfotbollsskola ett sätt att stärka föreningskänslan,

Många Västgötaföreningar arrangerar Landslagets Fotbollsskola. En fotbollsskolan kan genomföras på många olika sätt, lite beroende på vad din förening har för syfte och förutsättningar med er verksamheten, kanske i samarbeta med grannföreningen.

Den Nya administrationssajten skall underlätta för föreningen. Den är mycket mer modern och lätthanterlig än tidigare.

I Landslagets Fotbollsskola ingår, bland mycket annat, en enkel administration, marknadsföringsmaterial som affischer, inbjudningar, diplom, intyg och tillgång till ett planeringsverktyg som är fullproppad med åldersanpassade fotbollsövningar där man skall sätta barnet i centrum.
Alla spelare och ledare utrustas i Landslagets färger och för var tionde deltagare får din förening ett ledarpaket utan kostnad.

Under 2016 subventionerade Västergötlands FF deltagarpaketen med 50 kr vilket innebar att föreningens kostnad blev 249 kr (ord. pris 299 kr år 2016). Det kommer bli samma upplägg under 2017.

Här är länken till Landslagetsfotbollsskola (officella sidan) där Ni kan läsa mer om Nyheter! mervärdena och fördelarna med LFS.

Vill du veta hur det kan fungerar, ring Lisa på 0500 - 40 11 10 alt. 070 - 397 70 01 så kan vi resonera mer eller skicka ett mail till lisa@vastgotafotboll.org så hör jag av mig!