Sport Competence

SvFF ochVästergötlands FF har tecknat ett unikt avtal med Sport Competence. Avtalet innebär att din förening kan ansluta sig till Sport Competence till ett väldigt subventionerat pris!

Vad är Sport Competence?
Sport Competence är den digitala samlingsplatsen för utveckling med expertkompetens inom idrottsrörelsen. Du och hela din förening får ta del ett stort antal digitala professionella föreläsningar med ledande experter inom för er högst relevanta ämnesområden. Se förklarande demonfilm på två minuter: https://youtu.be/BO23s-_CDFc

Testa kostnadsfritt – Fri föreläsning med Jonas Ericsson!
Se föreläsning med succédomaren Jonas Ericsson - Att vara chef över Messi och Ronaldo. (tidsbegränsat 27/2 — 6/3) Klicka på länken och registrera sedan er mailadress ner till höger på sidan. https://www.sportcompetence.se/fri-visning/3

Vad innebär ett årsabonnemang?
Som ansluten förening får alla medlemmar i föreningen, aktiva, ledare, föräldrar, styrelse m.fl. tillgång till hela portalen på Sport Competence. Hela din förening kan således när som helst ta del av ny kunskap som tidigare inte varit tillgänglig. Genom SvFF och Västergötlands FF avtal med Sport Competence är priset subventionerat.

Så beställer du ert årsabonnemang:
Kostnaden för hela din förening under ett år är 11 250 SEK inkl. moms. (Ord. pris 18 250 SEK)Samarbetet ger Västgötafotbollen ett nytt sätt att utvecklas och få ny kunskap som inte tidigare varit möjligt. Vi tror och hoppas att det skall bli ett naturligt kompletterande verktyg för alla våra föreningar, dess ledare och medlemmar.

Välkommen att beställa ert årsabonnemang direkt via mail på info@sportcompetence.se (vänligen ange org. nr. samt fakt. adress).

PS. Detta är en "skattkista" för er förening och det kommer att skapa en dynamik som i högsta grad påverkar föreningsutvecklingen – Missa inte detta!

Sport Competence

Ralf Lilja

Tel: 0736-729939

Mail: ralf.lilja@sportcompetence.se