VFF och Veo i samarbete

Västergötlands FF x Veo

VFF och Veo har skapat ett samarbete för att utveckla fotbollen i Västergötland och upplåter två kameror till klubbar som vill testa att spela in sina matcher.

En av kamerorna skall delas ut i samband med denna annons.

Vad är Veo?

Första kameran gick till vinnarna i VFF Veo Cup, Jula BK som får ha en Veo-kamera och dess videoverktyg utan kostnad i två månader med start nu i Augusti. Stort grattis!

"Västergötlands Fotbollförbund och Veo vill utveckla fotbollen i Västergötland tillsammans och ger nu klubbar och lag möjlighet att testa Veo innan ett eventuellt inköp"
- Jerry Jarnald, Head of Partnerships, Veo Technologies

Vi har ytterligare en Veo-kamera som skall ut till någon klubb. Om ni vill ha en Veo i två månader utan kostnad med start i Augusti så fyller ni bara i intresseanmälan här nedanför. Veo väljer ut en klubb som får ha kameran i två månader samt ger er kostnadsfri utbildning till klubbens tränare när kameran anlänt.

Anmäl ditt intresse

Västergötland och Veo vill utveckla fotbollen i Västergötland tillsammans och ger nu klubbar och lag möjlighet att testa Veo innan ett eventuellt inköp. Vi på Veo tillsammans med VFF skapar detta samarbete och investerar två kamerasystem till projektet då vi ser Västergötland som ett progressivt fotbollsförbund som ser värdet med video i alla åldrar samt för utbildning av spelare, ledare och domare.

Med Vänliga Hälsningar,

Västergötlands Fotbollförbund & Veo Technologies