Seriespel Futsal 2018/2019

Nu är det dags att anmäla Dam-, Herrsenior samt Juniorlag (födda 2000 och senare) och 16 årslag (födda 2003 och senare) till seriespel i Futsal. Nytt är att vi erbjuder spela för 16-årslag och att vi höjer upp Juniorålder (födda 2000 och senare) Vi spelar seriespel i Futsal, med effektiv speltid! Anmälan görs i Fogis.

Sista anmälningsdag är 25 juni till Seriespelet för att vi skall kunna planera upp seriespelet och ni skall kunna preliminärboka hallar. Lottning av serierna kommer att ske under andra halvan av augusti. Föreningar som har representationslag i SvFFs serier (SFL, div 1 eller Regional Damserie) har rätt att ha ett lag i distriktsserierna men får inte gå upp till förbundsserier. Givetvis får även övriga föreningar ha med ett andralag i seriespelet, olika serier. Här finns inbjudan

SvFF har ju bjudit in till Regionala Futsalligan, Damer Säsongen 2018/2019. Tävlingen avgörs i seriegrupper och därefter slutspel bestående av kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Här hade Västergötland ingen representant 2017/2018.
Anmälan sker via följande länk: http://fogis.se/anmalanregionalafutsalligan Fyll i formuläret och klicka på "skicka". När detta är gjort är ni anmälda. För att vara garanterad plats i seriespelet ska anmälan ske senast den 1 juni 2018. Information har gått ut till föreningarn tidigare.