Medaljer och priser till fotbollsavslutning

VFF har från och med 2017 inlett ett samarbete med Lundgrens i Gräfsnäs AB när det gäller Medaljer och Priser i våra tävlingar. Det innebär att medaljerna till de lag i er förening som kvalificerat sig till detta kommer att levereras från Lundgrens i år! Se erbjudande här

Enligt VFF:s bestämmelser utgår en lagmedalj i etui samt 20 individuella medaljer till föreningen i Seniorfotbollen: Guldmedaljer till seriesegrande lag i div 4-6 herrar, div. 2-4 damer, Utvecklingsserier elit och A, herrar, Utvecklingsserie Götaland, damer, och Silvermedaljer till andraplacerade lag i nämnda serier.
Guldmedaljer till seriesegrande lag Utvecklingsserier B, herrar och Utvecklingsserier A, damer.
Divisionsspelet:Pojkar div 1-8 och flickor div 2-5: Guld- respektive silvermedaljer till seriesegrande och andraplacerade lag.

Kompletteringar/Extrabeställningar Förening kan beställa extra medaljer genom att maila mail@lundgrens.com eller ringa Kundtjänst 0322 – 45200. Detta gör ni så fort ni vet att ni behöver komplettera. Ni uppger att det gäller Fotboll och Västergötlands FF serier, förening, vilken Division/serie det gäller, Hur många och vilken valör det gäller!
Extramedaljen kostar precis som tidigare år 25 kr inkl. moms och från och med i år även samma gravyr som övriga medaljer på baksidan.

PS!Givetvis beställer din förening era priser till er egen fotbollsavslutning från Västgötska Lundgrens i Gräfsnäs AB – www.lundgrens.com