Kval till UEFA Regions Cup

UEFA Regions Cup är en europeisk turnering för amatörlag. Från Sverige deltar ett lag som vinner ett dubbelmöte nu i höst. FK Kozara från Göteborg och Hestrafors IF spelade oavgjort i sitt första möte och i returen vann Kozara med 2-1.

Det är endast Göteborgs och Västergötlands Fotbollförbund som anmält föreningar till kvalspelet. Från Göteborg deltog FK Kozara, som vann division 4 i höst och från Västergötland Hestrafors IF från division 3. Hestrafors var för övrigt svensk representant i UEFA Regions Cup redan 2012.
Lagen möts i ett dubbelmöte. Den 28 oktober kl. 15.00 spelade lagen 2-2 på Gamlestadsvallen i Göteborg med FK Kozara som hemmalag och den 4 november kl. 13.00 var det returmöte på Eriksdalsparken i Olsfors med Hestrafors IF som värdförening. Den matchen vanns av Kozara med 2-1 och Göteborgslaget tar därmed platsen i UEFA Regions Cup 2018-2019.
Ingen spelare i kvalspelet får vara professionell. I huvudturneringen får inga spelare som är, eller har varit, professionella, delta.