Inga 5 mot 5 Sammandrag i höst

I och med rådande Coronatider så har vi under våren spelat i serieform i Spelformen 5 mot 5 för Flickor och Pojkar 8-9 år vilket vi även kommer att göra i Höst. Vi kommer under hösten göra på samma sätt som vi gjort under våren - spela i serieform ca 4 matcher (preliminära grunddatum 23/8, 6/9, 20/9 och 27/9 det är givetvis fritt att i samförstånd planera in matcherna en annan dag).

Vi har i de områden som vi administerat sammandrag tidagare även fått förfrågan från föreningar i närområdena om de får anmäla sig till seriespel (enkelmatcher) och vi stoppar ingen föreningen att anmäla lag om de befinner sig finns inom ett geografiskt område som gör att det inte blir för långa resor. Vi spelar i Pojkar Div 15 Södra, Pojkar Div 16 Södra, Flickor Div 9 Södra och Norra, Flickor Div 10 Södra samt att vi hoppas få ihop en Norraserie uppe i Skaraborg även i höst (få lag under vårren)

Är Ni intresserade av att vara med vill vi veta detta senast 15 juni, Anmälan av Nya lag ska göras till p-o@vastgotafotboll.org och ska innehålla Förening, Division, Kontaktperson, personnummer, mailadress och mobilnummer.

Grundspelordning: kommer att finnas på VFF:s hemsida och i Fogis senast under vecka 28 – då varje lag lägger in dag, tid och plats för sina hemmamatcher i Fogis. Givetvis i samförstånd med motståndarlaget.