Ändrade resultat

Västergötlands FF:s tävlingskommitté (DTK) har ändrat följande matchresultat (senaste ändring kursiv).

Futsalserierna har startat

Seriespelet i futsal startade med SFL, Svenska Futsalligan, den 29 oktober, och den 4-5 november kom också distriktserierna igång.

Föreningssymposium 2018

Nu är anmälan öppen till föreningssymposiet 2018!
Mer information och anmälan hittar ni HÄR

Serieslut och kval, herrar

Uppdatering 2017.11.04:
Seriespelet 2017 håller på att avslutas och för en del lag spelas kval Här kommer en information om detta vad gäller herrserier med knytning till Västergötland.

Kval till UEFA Regions Cup

UEFA Regions Cup är en europeisk turnering för amatörlag. Från Sverige deltar ett lag som vinner ett dubbelmöte nu i höst. FK Kozara från Göteborg och Hestrafors IF spelade oavgjort i sitt första möte och i returen vann Kozara med 2-1.

Serieslut och kval, damer

Uppdatering 2017.11.04

Seriespelet 2017 håller på att avslutas och för en del lag vidtar kvalspel. Här kommer en information om detta vad gäller damserier med knytning till Västergötland.

Serieförslag inför 2018

Serieförslag för division 3 damer och division 4-6 herrar finns nu på vår hemsida under Tävling/Seriespel senior.

VFF avstår 15-årsläger

Västergötlands Fotbollförbund har fattat beslut att inte delta vid Svenska Fotbollförbundets årliga utvecklingsläger i Halmstad 2018. Lägret har varit föremål för en intensiv debatt de senaste åren.

Kvalspel för U 16 och U 17

Under oktober pågår kvalspel i SvFF:s serier för U 16 och U 17 2018. Lidköpings FK blev den 25 oktober klart för U 17 kommande säsong. I U 16 tar Sjömarken/Sandared, Norrby IF och Skoftebyns IF västgötaplatserna.

Kvalet i sammandrag

Kvalgruppspelet till damer div 3 samt herrar division 4 och 5 i Västergötland är avslutat. Här kommer en sammanställning där också resultat i straffsparksläggning finns med.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter