Utvecklingsserier, damer, är klara

Inför säsongen 2017 har distrikten i Götaland gått samman om division 2-serierna för damer. Nu har distrikten också ett samarbete då det gäller Utvecklingsserier, damer.Det är den s.k. Utveckling Elit som man samarbetar om. Huvudsakligen är det föreningar från division 2 och uppåt som deltar i dessa serier.

Urdrag ur herr-DM

Inför starten av Intersport Cup Herr-DM har följande lag begärt utträde:

Tjänst ledig vid VFF kansli

En heltidstjänst som Administratör och föreningsutvecklare vid kansliet finns nu ute för ett sökförfarande. En av de anställda vid kansliet går hem i pension varvid en nyanställning kommer att göras.

Fd distriktsordförande Gerhard Sagers tack till västgötafotbollen

Jag vill framförda mitt djupt kända tack till alla fotbollsföreningar i Västergötland för att ni i först under 12 år visade mig ett stort förtroende genom att välja mig till styrelseledamot och sedan visade samma stora förtroende genom att under 22 år välja mig till ordförande. Jag tackar också för den överväldigande uppvaktning som jag fick åtnjuta i samband med årsmötet, då jag tilldelades VFF:s högsta utmärkelse och dessutom utsågs till hedersordförande.

Jag kommer även fortsättningsvis följa västgötafotbollen med stort intresse och jag hoppas också få styrelsens uppdrag att någon gång då och då få representera VFF på föreningsjubileer och andra föreningssammankomster.

Tack och lycka till med ert fortsatta fotbollsarbete!

Gerhard Sager
Hedersordförande

Västgötaframgångar i futsal

Borås AIK är klart för SM-final i futsal efter en semifinalrysare. Vara SK går upp i division 1. Två västgötska framgångar i slutet av futsalsäsongen. Att Skaraborg skulle få ett lag i Svenska Futsalligan 2017-2018 var klart sedan förut men nu är det avgjort vem som tar platsen.

Föreningarna i fokus för Gerhard Sager

– Föreningarna måste alltid stå i fokus. Jag har varit på ett antal internationella uppdrag, men lika roligt är att besöka föreningar runt om i vårt distrikt. Jag har exempelvis varit på runt 100 föreningsjubileer.

Det var dags för Västergötlands Fotbollförbunds ordförande Gerhard Sager att summera sina 22 år på posten, när förbundet hade distriktsmöte i Skövde den 25 februari

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter