SvFF råd och riktlinjer med anledning av Coronautbrottet

Riktlinjer med anledning av Coronautbrottet

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas.

SvFF har därför tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar, distriktsförbund och andra berörda parter.

Ny info om Coronaviruset

På grund av händelseutvecklingen gällande Coronaviruset har Västergötlands FF distriktsstyrelse tagit ett antal beslut utifrån den information som kommit från Riksidrottsförbundet / Folkhälsomyndigheten / Regeringen.

SFL-kvalet avgjort

FC Lidköping United får fortsätta spela futsal i division 1. Den tredje och avgörande kvalmatchten till Svenska Futsalligan den 8 mars mot Liberta från Stenungsund slutade med förlust 3-2.

Inbjudan till årets Västgötaläger

Lägerveckan 27 i Ulricehamn pågår mellan den 29 juni till 4 juli, nu är anmälan öppen!!
All information och anmälan finns här >>

Pojkar och flickor 13-14 år den 29 juni- 1 juli
Pojkar och flickor 15-16 år den 2- 4 juli

Division 1-kval i futsal

Västergötlands division 2-serier i futsal är avgjorda och nu pågår kvalspel till division 1 för två lag. Västergötlands båda representanter är nu utslagna.

Bokning av domare i träningsmatcher

Föreningarna är välkomna att senast den 15 februari 2020 beställa domare till sina träningsmatcher i vår. Skulle matcher tillkomma efter detta datum måste de rapporteras in till VFF senast två veckor före speldatum.

Vill du bli Fotbollsutvecklare?

Vill du bli en viktig kugge i Svensk och Västgötsk fotboll?

Då kan uppdraget Fotbollsutvecklare vara något.

Fotbollens samhällsnytta

Tips till er föreningar!
Svensk fotboll med 3 000 föreningar bidrar med mycket till samhället. En SROI-studie visar att breddfotbollens samhällsnytta uppgår till 23 miljarder i ekonomiska, sociala och hälsomässiga effekter. Nu kan NI fotbollsföreningar räkna fram eran egen samhällsnytta på länken nedan för att kunna presentera för exempelvis beslutsfattare, samarbetspartners eller föräldrar.

Fotbollens samhällsnytta

VFF:s Jämställd fotboll fortsätter framåt!

För ett tag sedan rapporterade vi om att Jämställd fotboll hade sin första träning i Ulvahallen, Ulvåker.Då kom 28 tjejer födda 04-05 från 4 klubbar och tränade tillsammans.

Nu så genomfördes SvFF Tränarutbildning C för tränare i de olika flicklagen i kommunen.Visa fler nyheter
Visa alla nyheter