7-manna serierna är lottade

Grundspelordningarna för 7-manna är klara och vi startar att spela under första veckan i maj. Spelschemat finner ni i Fogis och på VFF:s hemsida under Resultat och Tabeller. Ni har till den 13 april på er att fastställa match dagarna i Fogis.

Västgötar medaljeras av SvFF

Ett stort antal fotbollsledare från hela landet får i år ta emot välförtjänta medaljer av Svenska Fotbollförbundet. Utdelningen sker i samband med förbundsmötet i Stockholm den 25 mars. Två västgötar får ta emot förtjänsttecknet i guld. Utmärkelserna utdelas för lång tjänst inom fotbollen, huvudsakligen på föreningsnivå.

Walk-over i herr-DM

Tre matcher i sista omgången i herr-DM slutar med walk-over och uteslutning.

Seriesammansättning 7-manna

Förslag på seriesammansättning för 7-mannaserierna, Flickor division 9-14 och Pojkar division 9-14 finns nu på hemsidan. All information finns på hemsidan.

VFF spelarutbildning 2017- anmälan öppen!

Nu går det att anmäla sig till 2017 års spelarutbildningsläger!

HÄR hittar ni all information kring lägren samt anmälan. Vid frågor är ni välkomna att kontakta lisa@vastgotafotboll.org 070-3977001.

Utvecklingsserier, damer, är klara

Inför säsongen 2017 har distrikten i Götaland gått samman om division 2-serierna för damer. Nu har distrikten också ett samarbete då det gäller Utvecklingsserier, damer.Det är den s.k. Utveckling Elit som man samarbetar om. Huvudsakligen är det föreningar från division 2 och uppåt som deltar i dessa serier.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter