Stimulansträningar födda 2003

Nu är anmälan öppen för höstens stimulansträningar för födda 2003.
Observera att ni måste göra en ny anmälan även om ni varit med på tidigare stimulansträningar under året då dessa endast gäller spelare födda 2003.
Mer info HÄR.
Anmälan HÄR.

För frågor kontakta mikael.l@vastgotafotboll.org

Ungdomens dag på Borås Arena

IF Elfsborg bjuder in distriktets föreningar till ungdomens dag i samband med matchen mot Falkenbergs FF den 6 okt. Ta chansen och se allsvensk fotboll och samtidigt manifestera för ungdomsfotbollen i Västergötland.

Mer info får du här -UNGDOMENS DAG

Svenska Cupen, herrar

Den andra omgången i Svenska Cupen, herrar, 2019-2020 är spelad. IF Elfsborg är som enda västgötalag klart för gruppspelet i början av 2020.

Missa inte anmälan till Tränarutbildning UEFA B

VFF erbjuder fyra kvinnliga tränare som är verksamma i västgötska föreningar Tränarutbildning UEFA B gratis. Detta är ett led i VFF:s strävan efter en mer jämställd fotboll.
Intresserade anmäler sig via hemsidan.

NU MÅSTE ALLA HJÄLPAS ÅT!

Västergötlands Fotbollförbund har under våren 2019 behandlat en rad disciplinära ärenden i distriktets matcher. Distriktsstyrelsen ser mycket allvarligt på detta och beskriver härmed sin syn på utvecklingen. Därför sänder vi detta brev till samtliga föreningar och ber att det vidarebefordras till alla spelare, ledare och föräldrar som är verksamma inom fotbollen.

Bestämmelser 2019

Representations- och tävlingsbestämmelserna för fotboll 2019 finns på hemsidan under Tävling/Bestämmelser.

Ändrat matchresultat

Västergötlands FF:s tävlingskommitté har ändrat matchresultatet i Herrar. division 6 Svenljunga, matchen Tranemo IF-Svenljunga IK.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter