Elfsborg förlorade tredje finalen

IF Elfsborg vann den 29 oktober SM-guld för U 17 och U 19 hemma på Borås Arena. Den 9 november var det dags för final för föreningens U 21-lag. Där blev det dock förlust.

Gunnar Nordahl-stipendiet 2017 till Kronängs IF

Stiftelsen för Gunnar Nordahls Minnesfond har tilldelat Kronängs IF 2017 års stipendium. Kronängs IF prisas för att man på ett utmärkt sätt arbetar med inkludering i sin ordinarie fotbollsverksamhet där värdegrundsfrågor tillåts stå i fokus.
Föreningens eget arbete och samarbete med andra organisationer i Borås stad visar på ett konkret sätt upp idrottens kraft och potential som viktig samhällsaktör

Spelordning klar för Intersport Cup DM 2018

Intersport Cup Dam- och Herr-DM för säsongen 2018 är nu planerad av Västergötlands Fotbollförbunds tävlingskommitté (DTK). Nu är spelordningen för alla grupperna klar och det är dags för föreningarna att boka in tid och plats. Föreskrifterna för DM finns också på hemsidan.

Ändrade resultat

Västergötlands FF:s tävlingskommitté (DTK) har ändrat följande matchresultat (senaste ändring kursiv).

Futsalserierna har startat

Seriespelet i futsal startade med SFL, Svenska Futsalligan, den 29 oktober, och den 4-5 november kom också distriktserierna igång.

Föreningssymposium 2018

Nu är anmälan öppen till föreningssymposiet 2018!
Mer information och anmälan hittar ni HÄR

Serieslut och kval, herrar

Uppdatering 2017.11.04:
Seriespelet 2017 håller på att avslutas och för en del lag spelas kval Här kommer en information om detta vad gäller herrserier med knytning till Västergötland.

Kval till UEFA Regions Cup

UEFA Regions Cup är en europeisk turnering för amatörlag. Från Sverige deltar ett lag som vinner ett dubbelmöte nu i höst. FK Kozara från Göteborg och Hestrafors IF spelade oavgjort i sitt första möte och i returen vann Kozara med 2-1.

Serieslut och kval, damer

Uppdatering 2017.11.04

Seriespelet 2017 håller på att avslutas och för en del lag vidtar kvalspel. Här kommer en information om detta vad gäller damserier med knytning till Västergötland.

Serieförslag inför 2018

Serieförslag för division 3 damer och division 4-6 herrar finns nu på vår hemsida under Tävling/Seriespel senior.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter