Svenska Cupen, damer

Spelordningen är klar för Svenska Cupen, damer 2020-2021. Fem lag från Västergötland deltar utifrån insatserna i DM 2019.

Inga 5 mot 5 Sammandrag i höst

I och med rådande Coronatider så har vi under våren spelat i serieform i Spelformen 5 mot 5 för Flickor och Pojkar 8-9 år vilket vi även kommer att göra i Höst. Vi kommer under hösten göra på samma sätt som vi gjort under våren - spela i serieform ca 4 matcher (preliminära grunddatum 23/8, 6/9, 20/9 och 27/9 det är givetvis fritt att i samförstånd planera in matcherna en annan dag).

Senarelagd uppdatering av detaljerade riktlinjer för Covid-19

Västergötlands Fotbollförbund kan inte presentera de utlovade detaljerade riktlinjer under måndagen. Vi hoppas att dessa är klara under onsdagen. VFF ber om förståelse för detta då det är många inflytelser som påverkar situationen.

Futsalserier fastställda

Inför futsalsäsongen 2020-2021 har nu Svenska Fotbollförbundet fastställt sammansättningen för de högsta serierna.

VFF erbjuder digitala mikroseminarier

Vill du veta mer om projekt, bidrag och initiativ inom Svensk fotboll?
Nu bjuder vi in till digitala mikroseminarier!
Inbjudan här>>>
Anmälan här>>>

Förtydligande från Västergötlands FF avseende livestreamad fotboll

Det har kommit reaktioner från aktörer som ser sig som "konkurrenter" till Min Fotboll. Det uppstår såklart funderingar kring hur vi ska förhålla oss till företag som vill tjäna pengar på vår verksamhet i fotbollsrörelsen. Här kommer Svensk fotbolls och Västergötlands FF:s syn på saken:

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter