Förslag för bra matchmiljö

Västergötlands Fotbollförbund arbetar inför 2021 med temat Matchmiljö. Inför representantskapsmötet den 10 december presenteras ett antal åtgärder som man hoppas att distriktets föreningar ställer sig bakom.

IFK Tidaholm kvar i tvåan

Svenska Fotbollförbundet har beslutat att avbryta det påbörjade kvalspelet till division 2 herrar 2021.

Representantskapet 2020 närmar sig

Västergötlands Fotbollförbund förbereder nu sitt Representantskapsmöte 2020. Mötet den 10 december hålls för första gången i digital form.

Senior-DM i futsal ställs in

Den 21 och 22 november var gruppspelet i futsal-DM för damer och herrar inplanerat. Tyvärr måste nu DM ställas in.

Bokning av domare i träningsmatcher

Föreningarna är välkomna att senast den 15 februari 2021 beställa domare till sina träningsmatcher i vår. Skulle matcher tillkomma efter detta datum måste de rapporteras in till VFF senast två veckor före speldatum.

Info om Representantskapet den 10 dec

Med anledning av rådande omständigheter gällande Covid-19 så kommer årets Representantskap att hållas som ett digitalt möte.

Instruktioner mm kommer att delges samtliga anmälda samt alla föreningar i Västergötlands FF inom kort.

Avgörande kval ställs in - båda till division 4

I kvalet till division 4, herrar, återstod en direkt avgörande match mellan IFK Mariestad och Sjuntorps IF. Men p.g.a restriktionerna kunde inte matchen genomföras på det planerade datumet 31 oktober i Råda

Kvalspelet i sammanfattning

VFF sammanfattar här nedan det pågående kvalspelet inför 2021. De straffresultat som anges har inget med matchresultatet att göra utan avgör vilket lag som kommer först om två lag slutar exakt lika i kvalgruppens sluttabell.
Uppdaterad 2020.11.01

NYA RESTRIKTIONER GÖR ATT ALLT SPEL I DISTRIKTETS TÄVLINGAR T.O.M. 19 NOVEMBER STÄLLS IN.

Restriktioner för Västgötafotbollen

Idag beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Västra Götalands regionen m fl. De skärpta råden gäller bland annat idrotten och innebär att föreningar i regionen fram till och med den 19 november ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.

Västergötlands FF följer beslutet om restriktioner i tävlingsverksamheten samt i planerade utbildningar för tränare och domare t.o.m. 19 november.

Kval till förbundsserier ungdom

Under oktober och början av november avgörs kvalspel till olika serienivåer i Svenska Fotbollförbundets ungdomsserier.

ALLT SPEL T.O.M 17 NOVEMBER STÄLLS IN.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter